A japán robotika addig fejlődött, hogy igazából meg sem lepődünk a szusikészítő roboton. Ez viszont…
Gasztronómia
Kutyahússal számolná fel az éhínséget Kim Dzsongun
Nemrég fűzőversenyt is tartottak a fővárosban, hogy ezzel népszerűsítsék a kutyahús fogyasztását Észak-Koreában, ahol egyre…
Finom, tápláló – együnk rovarokat
Bármennyire is gondoljuk taszítónak, számos olyan nép van a világon, amely fogyaszt bogarakat, rovarokat. A…
Halban utazik a Gourmet-fesztivál a Millenárison
A sok hazai étel és ital rendezvény közül kiemelkedik a Gourmet fesztivál amit a Millenárison…
A főzős videóknál már csak a mini főzős videók jobbak
Az ételkészítés sokszor nemcsak ínycsiklandozó lehet, de esztétikus és szórakoztató is. Mostanában nagy divat Ázsiában,…
Ilyen az új őrület, a sushiburger
Valljuk be, ha Japánról van szó, mindenkinek elsők között a sushi ugrik be. Ráadásul a…
A Stílusos Vidéki Éttermiség éve – Kulináris kalandozás Palkonyán
A Hú!SVÉT+7 nevű rendezvénnyel startol el a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) éve április 2-án. A…
53 országban evett már Mekiben – elmondja, mi a kedvence
A McDonalds ma már több, mint egy gyorsétteremlánc - a fiataloknak életérzés, a közgazdászoknak pedig…
Vadat és halat – OTP Bank Gourmet Fesztivál 2016
Mindenből a legjobbat! – a már megszokott minőségi kínálattal, a legjobb séfek mestermunkáival és izgalmas…
Az oroszok már tényleg a spájzban vannak Szíriában (videóval)
Miközben az orosz vadászgépek szétbombázzák az ország jelentős részét, addig Latakiában egymás után nyílnak az…