Ízek, séfek, élmények. Ezzel a címmel szerveznek szombatonként gasztrokalandokat a Spirit Hotelben, Sárváron.
Gasztro
Mi micsoda? – újabb keleti édességek 2. rész
Tegnap jobbára az igazi, tömény, mézes-szirupos süteményeket vettük sorra. Ma jön a könnyebb, gyümölcsösebb vonal.…
Mi micsoda? – keleti édességek 1. rész
A közel-keleti édességek nagyon megosztóak. Sokan túl sziruposnak tartják őket. A mézes süteményektől a pisztáciás…
Így készül a legendás egyiptomi étel, a kosari
Több olyan étel van, ami a világ bármely pontján édesanyja konyháját juttatja minden egyiptomi eszébe.…
Sztárkonyha, avagy így főznek ők – Sebők Klára színművész mosogat?
Erdélyi Eszkimó Péter hazai hírességeknél kíváncsiskodott, hogy megtudja: hogyan főznek ők. Sőt receptet is kért…
Ez az igazi paleo – mit esznek a sarkkörön túl?
Miután elkészült a tea, háziasszonyunk a kőmozsáron kalapáccsal felaprította a fagyott rénszarvashúst és a földön…
5 fura, de isteni spanyol étel, amiről talán még sosem hallott
A spanyol konyha számtalan meglepetést tartogat, sőt, olyan bizarr alapanyagokat is felvonultat, amikről még ránézésre…
Újabb közel-keleti kedvenceink – a humusztól a falafelen át a baklaváig
Sokféle konyha van a Közel-Keleten, de vannak ételek, amelyeket a térségben szinte mindenhol szeretnek. Törökországban…
Közel-keleti kedvenceink – savarma, kuszkusz, dolma és társaik
A Közel-Keleten vannak igazán otthon, de szinte az egész világot meghódították. A térség országai sok…
Gasztro– és illatélmények vaníliával, Ugandából
Uganda a Föld egyik legjobb vaníliatermő vidéke, az innen származó fűszer elismert minőséget képvisel. A…
- 1
- 2