A kenyai légitársaság új járatokat indít

A Kenya Airways minden második héten, kedden és csütörtökön új járatokat indít Banguiba a M’Poko nemzetközi repülőtérre. Az új állomással a légitársaság már 46 útvonalra növelte szolgáltatásait.

„Az új vonalon az utasok természetesen elvárhatják, hogy hasznos és új szolgáltatásokat fog nyújtani számukra a légitársaság e hálózata, mely Távol- és Közel-Keleti állomásokra szintén kiterjed.” – mondta a Kenya Airways kereskedelmi igazgatója.

Elmondta, hogy az új útvonal lehetőséget jelent a befektetők számára, akik gyémánttal, kávéval, pamuttal, fával kereskednek, hogy az európai piacra való bejutáshoz. A 4 millió fős gyémántban gazdag város által könnyebben fognak tudni kapcsolatokat kialakítani az élelmiszer és textilimportálók a nagyobb beszállító országokkal, Franciaországgal, az Amerikai Egyesült Államokkal, Elefántcsontparttal, Németországgal és Japánnal.

A közelmúltban más útvonalakat is kialakított a Kenya Airlines, melyek sokban javították a világtól elszigeteltség érzésének csökkentését.  

A légitársaság agresszív hálózat bővítésbe fogott, a legutóbbi útvonalfejlesztésük a Kongó  – Brazzaville és Libreville között, melyet még március és június között kezdtek el egyenként kiépíteni.

 

Forrás: Africa World News

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez