Lekapcsolták az áramot a részeg tisztviselők

Az elektromos művek tisztviselői a múlt héten visszaéltek hatalmukkal. Egy görbe este alkalmával a klub, ahol piáltak,  nem volt hajlandó több italt adni nekik, így kikapcsolták az áramot.

 

 

 

 

 

Az incidens Henan tartományban történt, ahol az elektromos művek egy-két helyi tisztviselője legurított néhány üveg italt a torkán. Jókedvükben nem igazán akarták abbahagyni a bulit, egyre több italt követeltek. Amikor a klub munkatársai megtagadták a kérést, az egyik hivatalnok fenyegetőzni kezdett. Az SCMP-t emlegette, mely az állami tulajdonban lévő elektromos hálózatok gyűjtőneve. „Kiszabadul az elektromos tigris hatalma.”

Végül szó szót követett, erre a részeg hivatalnokok tényleg kikapcsoltatták az áramot a fél megyében. Több ezer otthon és üzlet maradt áram nélkül, több mint 6 órán keresztül. Állítólag a művelethez csupán annyi kellet, hogy a csoport egyik tagja felhívja a központot, és kérje az áramszünetet javítási munkálatok céljából. Ilyen egyszerű.

Az áramszünet természetesen nem csak nagy felháborodást, de rengeteg kárt is okozott, főleg a vállalkozók számára. Egyelőre nem tisztázott, hogy milyen jogi lépéseket fognak tenni, de az áramszolgáltató nem kért bocsánatot a személyzet viselkedéséért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez