Szerelmi bánatában egy hétig ült a KFC-ben

Egy kínai nő közel egy egész hetet töltött a KFC éttermében, és sült csirkeszárnyat evett, miután dobta a barátja. A 26 éves lány azt mondta “szüksége volt egy kis időre, hogy gondolkodjon”.

 

 

 

 

A fülig szerelmes Tan Shen (26) Szecsuán tartományban elment a KFC nevű gyorsétterem-lánc egyik éttermébe, némi vigaszt keresve az evésben és lazulásban. Hét nappal később Tan még mindig csirkeszárnyakat rendelt extra nagy krumplival az otthonához egyébként közel lévő étteremben. Még a munkahelyét is felhívta, azzal hogy beteg, csak hogy az étteremben maradhasson.

Tan elmondta: “Úgy járkáltam, mint egy szerencsétlen, végül úgy döntöttem, hogy megállok. Bementem a KFC-be a vasútállomáson. Nem terveztem, hogy ilyen hosszú ideig ott maradok, én csak egy kis csirkeszárnyat akartam enni. Ha már ott voltam, és enni kezdtem, úgy döntöttem, hogy maradok. Szükségem volt egy kis időre, hogy gondolkodjak. Nem akartam visszamenni a lakásomba, mert tele van emlékekkel a volt barátomról. Így maradtam az étteremben.”

Néhány nap múlva az étterem alkalmazottai aggódni kezdtek érte. Egy dolgozó, Jiang Li Lung (22) azt mondta: “Váltott műszakban dolgozunk az étteremben, ami a nap 24 órájában nyitva van, így egy csomó emberrel találkozunk. Eleinte senki nem vette észre őt. Néhány nap múlva azonban feltűnt, hogy a lány igen ismerős. Aztán rájöttem, hogy az elmúlt három napban folyamatosan őt szolgáltam ki. Később esett le, hogy el sem hagyta az éttermet. Amikor megkérdeztem, hogy mi történt vele, csak annyit mondott, hogy jól van, csak egy kis időre van szüksége, hogy gondolkodjon. Aztán kért egy doboz csirkeszárnyat extra nagy krumplival. Azt mondta, semmi rosszat nem csinál, és fogyaszt is, így azt kérte hadd maradhasson. Még ha kicsit furcsa is volt, fizető vendégnek számított.”

Miután Tan esetére elkezdett felfigyelni a helyi média, egy hét után továbbállt. Az sem meglepő, hogy kissé beteg lett a sok csirkeszárnytól, amit egy héten keresztül evett.

“Úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha elhagyom a várost, és hazamegyek a szüleimhez. Megmondtam a munkahelyemen, hogy beteg vagyok. Kezdtem rosszul lenni már a csirke ízétől, így nem volt értelme ottmaradni.”  A lány később felszállt a következő vonatra, és elment szülei otthonába. Az étterem alkalmazottja úgy nyilatkozott: “Azt hiszem, kicsit hiányzik. Az biztos, hogy a munka sokkal érdekesebb volt, amíg itt volt.”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez