Go-go bárnál támadtak egy kuvaiti tisztre Pattaján

Egy kuvaiti katonatiszt súlyosan megsérült, amikor megtámadta a kidobó egy go-go bár előtt Pattaján.  Azért  verték meg, mert hangot adott az elégedetlenségének, amiért a bár ígérete ellenére nem volt szex-show a szórakozóhelyen.

 

 

 

 

A 30 éves Maj Badan Nazan Alsubai-it, a kuvaiti hadsereg tisztjét a Spice Girls nevű intézmény előtt támadta meg hajnalban egy csapat biztonsági őr. Súlyos sérüléseket szenvedett a jobb szemén, bevérzett a feje, a jobb karján pedig kés ejtett sebet. Az incidens után egy pattajai kórházba került. A rendőrség később letartóztatta az egyik bár 29 éves biztonsági őrét.

Az áldozat a rendőrségnek elmondta:  két társával az utcán sétált, amikor egy thai fiatalember azt mondta nekik: ha bemennek a bárba, csekély 500 baht ellenében kellemesen tölthetik el az időt, szexi táncoslányok műsorával. De amikor beléptek a helyre, egyáltalán nem láttak lányokat. Úgy érezték, becsapták őket, és elégedetlenségüknek hangot is adtak.

Miután elhagyták a bárt, Alsubai-i megkérte a barátját, hogy menjen vissza bentfelejtett napszemüvegéért. Míg odakint várt, egy őr odament hozzá, és ököllel arcon ütötte. Később másik 3-4 őr is csatlakozott a támadóhoz. 

A rendőrség az összes verekedő őrt letartóztatta, és alaposan kihallgatja őket. Hogy milyen következményekkel járhat egy katonatiszt megtámadása, egyelőre nem derült ki.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez