Robbantott zöldséglé Japánból

Bemutatjuk a robbanással készült zöldséglevet. A hivatalos zöldségnap (08.31.) minél magasabb szintű támogatására Kagome egy óriási kísérlettel állt elő.

 

 

 

 

 

A Kumamoto egyetem pulzálás energiákkal foglalkozó kutatórészlege azon kezdett dolgozni, hogyan tudnának úgy zöldséglevet készíteni, hogy a zöldség eredeti formája megmarad. Hogy a kísérlet hogyan jutott ebbe a szakaszba az rejtély, mindenesetre egy elég abszurdnak tűnő módszer úgy tűnik hatásosnak bizonyult.

A zöldséget egy tartályba helyezve robbanással érik el, hogy a zöldség belseje folyékony legyen, még a külső héj megőrzi eredeti formáját.

dbbb834c19b01f1a3a0dd58f2ac4017c

A kísérlet eredménye egy egészen új generációs zöldséglé-korszakot indíthat be.

{youtube}VWZF-XMWiRM{/youtube}

Hát Japánban még erre is képesek.

2635239 2623951 A-1-61

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez