Nemi erőszak a Malaysia Airlines egyik gépének fedélzetén

“Megerőszakolt a légikísérők főnöke”– panaszkodott egy ausztrál nő, miután leszállt Párizsban a Malaysia Airlines gépéről. A tettes elismerte bűnösségét, a francia rendőrség őrizetbe vette őt.

 

 

 

 

 

“Ideges vagyok”- mondta felszálláskor az ausztrál nő Kuala Lumpurban. A Malaysia Airlines egy óriásgépe eltűnt Kuala Lumpur és Peking között vagy valahol másutt a tengerben. Azóta sem találták meg.

A Malaysia Airlines egy másik óriásgépét lelőtték Ukrajna felett. Mindenki meghalt.

Emiatt volt ideges az ausztrál hölgy, akit a főnök személyesen kezdett el nyugtatgatni. Később szexuális kapcsolatra is sor került, nem épp az ausztrál hölgy akaratából. Ez az eset tovább rontja a Malaysia Airlines hírnevét, sőt katasztrófa lehet a malajziai légitársaságra nézve, amely komoly pénzügyi problémákkal küzd.

Korábban a Malaysia Airlines jó hírnévnek örvendett, de az év katasztrofálisan alakult a számára. Már így is állami támogatásra szorul, s nem kizárt, hogy meg is szűnik. Ha egy légitársaság fedélzetén az utasok nemi erőszak áldozatai lehetnek, és a tettes épp az, akinek meg kellene őket védelmeznie, akkor ez komoly etikai problémákat vet fel.

Mindez hozzájárulhat ahhoz, hogy a Malaysia Airlines eltűnjön a nemzetközi légiforgalomból.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez