Phnom Penh továbbra is a pedofilok Paradicsoma?

Letartóztattak egy 55 éves brit férfit, aki egy 11 éves lányt vitt szobára Phnom Penhben. Képek tanúsága szerint kapcsolatban lehetett 8-9 éves lányokkal is.

 

 

 

 

Kambodzsa fővárosa sokáig állt a pedofilok Paradicsoma hírében.

Gary Glitter az egykor jobb napokat látott brit énekes töltött itt éveket, hogy kielégítse szenvedélyét. Ellene bírósági eljárás folyik Nagy-Britanniában. Most egy névtelen brit polgár -bizonyos Michael Jones- jutott ugyanerre a sorsra. Sok kép tanúskodik arról, hogy gyerekkorú prostituáltak társaságában töltötte az időt Kambodzsa fővárosában. A nemzetközi tiltakozás hatására Kambodzsa kormánya intézkedéseket hozott a pedofil nyilvánosházak ellen. A többségét bezáratta, de illegálisan továbbra is működnek. A rendőrség, melynek irányítania kellene a pedofilok elleni akciót, maga sem épp vétlen.

Egy nemzetközi gyerekjogi szervezet leleplezte, hogy Kambodzsában adják-veszik a 14 év alatti szűz lányokat. Olyannyira, hogy nemzetközi turizmust szerveznek e célból. Kínából és más országokból sok gazdag ember érkezik, hogy ily módon erősítse férfiasságát. A Mennyei-Birodalomban úgy tartották, hogy az idősödő férfiú ha szűzlánnyal hál, akkor megfiatalodik, férfiasságát visszanyeri. Az öregedő Mao elnököt vidéki útjain mindig egy szűzlány is várta a kommunista párt helyi vendégházában.

A nemzetközi gyerekjogi szervezet beszámolt arról, hogy egy rendőrtábornok is vásárolt magának szűzlányt magának, méghozzá az édesanyjától. A családfő kórházban volt és az édesanya, hogy fizetni tudja a számlákat, eladta lányát egy rendőrtábornoknak. A kínos eset kapcsán Phnom Penhben újra fogadkoztak: véget vetnek a pedofil biznisznek. Félő, hogy ez a fogadkozás is csak üres ígéret marad, hiszen a pedofília nagy pénzt hoz Kambodzsa korrupt elitjének.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez