Nász nemi erőszak után

Két fiatal katonatiszt egy szállodába csalt, majd ott megerőszakolt egy 21 éves lányt Uttar Pradesh államban. Mobiltelefonnal lefilmezték az egészet. A lány családja a rendőrségre rohant.

 

A rendőrök azonnal letartóztatták a két fiatal tisztet, akik beismerték bűnösségüket. Mást nem is nagyon tehettek, hiszen ott volt a film. Ekkor a két bűnös alkut ajánlott a lány családjának: fizetünk, ha visszavonjátok a vádat.

A család ellenajánlattal élt: vegyétek feleségül a lányainkat. Nemcsak a 21 éves idősebbet, hanem 19 éves húgát is. A két tiszt belement az alkuba. Az idősebb nőül vette az erőszak áldozatát, a fiatalabb pedig annak húgát.

Milyen volt az esküvő? Kissé furcsa, mert mindenki ott volt, kivéve a két vőlegényt. A házasság a távollétükben köttetett meg. Csak miután felmutatták az érvényes házassági okmányt, akkor engedte ki őket a rendőrség a dutyiból. Hogy alakul az ifjú párok élete ilyen furcsa kezdet után? Igényt tart-e az indiai hadsereg két ilyen tisztre a filmre vett nemi erőszak után? Erről nem számol be az indiai sajtó, csak arról ad hírt, hogy a két tisztnek biztosan nem kell bíróság elé állnia, hiszen a megerőszakolt lány családja a kierőszakolt nász után ettől végképp eltekint.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez