A világ legvékonyabb okostelefonja Indiában

A fiatalokat és az üzleti szegmenst megcélozva a kínai Gionee bemutatta zászlóshajóját, a stílusos ELIFE S5.5 nevű készüléket Indiában.

 

 

 

 

 

 A cég először mutatta be készülékét a Mobile World Congress barcelonai rendezvényén, mely a Gionee szerint a világ legvékonyabb okostelefonja.

Ára 22.999 indiai rúpia, ami kb. 85 ezer forint. A készülék április 27-én kerül a boltok polcaira.

“Reméljük, hogy ez a telefon 40 piacon jelenhet meg szerte a világon. India a második piac Kína után, amely jól tudja, mennyire fontos az ország a számunkra” -mondta a Gionee elnöke William Lu. Az ELIFE S5.5 fém kerettel és Corning Gorilla nevű extra erős kijelzővel jelenik meg -tette hozzá.

“A készülék a világ legvékonyabb AMOLED képernyős telefonja, 0,6 mm-es elő-és 0,4 mm-es hátlappal. Büszkék vagyunk arra, hogy miénk ez az egyedülálló innováció, mely először jelenik meg a világon. A jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy mindig a legjobb minőséget biztosítsuk.”

A Gionee India vezetője elmondta, hogy az elmúlt évben emelkedett a cég népszerűsége, az ELIFE sorozat pedig példátlan sikert aratott.

A készülék egy 5 cm-es Full HD Super AMOLED plus kijelzővel, az ELIFE S5.5 sport egy Octa-core 1.7GHz processzorral, 13 megapixeles hátsó kamerával, valamint egy 5 megapixeles előlapi kamerával, Android 4.2 alapú rendszerrel és egy 2300 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely a cég szerint eléri a 2450 mAh-s teljesítményt is a következő frissítéssel.

A telefon támogatja a HSPA+42 Mbps adatátvitelt, mely a legtöbb 3G WCDMA lefedettségű hálózati területen elérhető.

A Gionee India 2013 márciusában kezdte meg működését és az üzlet több mint 5 milliárd rúpiát hozott. A cél most a 25 milliárdos bevétel elérése a pénzügyi év végéig.

Megjelentettek 14 új eszközt az országban, amelyek közül 11 okostelefon.

“A nagyobb hozam elérésének érdekében 400-ról 750-re növeljük a szolgáltatóközpontok számát”-mondta Vohra, a Gionee India elnöke.

A Gionee tavaly 2,5 milliárd dollár bevétellel zárt, globálisan eladott mintegy 24 millió készüléket világszerte és körülbelül 1 milliót Indiában. Ebben az évben a vállalat azt tervezi, hogy elad 35 millió készüléket világszerte, 6 milliót Indiában – mondta Lu.

A Gionee benne van az első 10 legnagyobb piaccal rendelkező okostelefon-gyártó cége között, de céljuk, hogy az első 5-ben legyenek 5 éven beül.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez