Roger Federerrel pózoltak a kínaik? (Videóval)

Januárban startolt a Donnie Does China elnevezésű széria, de nem a tévékben, hanem a népszerű videómegosztón, nagydumás és polgárpukkasztó főhőse pedig lassan olyan népszerű lesz, mint a szintén youtube-os PSY. Főleg mióta ő Roger Federer! 

Donald Mahoney, a pikáns, pimasz és provokatív nagydumás pasi, azaz Donnie Sanghai utcáit rója, és mindig kitalál valami olyat, amiről aztán sokáig beszélnek a népek. És persze minden egyes akciója felkerül a népszerű videómegosztóra, így aztán mára sztárrá nőtte ki magát a férfi.
Előfordult már, hogy egy gigantikus péniszre támaszkodva szövegelt, de a legutóbbi performansza volt a legsikeresebb – eddig.
A Donnie Does vándorló szájmenős sztárja, most azzal provokálta a kínaiakat, hogy “szerintük minden fehér pasi ugyanúgy néz ki” – így aztán gondolt egyet, és ezt bizonyítandó Roger Federer “bőrébe bújva” osztotta az észt, azaz eljátszotta, hogy ő az “ütős” svájci teniszcsillag, és épp Shanghaiba érkezett.
A hatás egyszerűen leírhatatlan volt, tényleg bedőltek neki, mindenki vele akart pózolni, és persze másodpercek alatt embergyűrű vette körbe, kézfogást, puszit és autogramot követelve.
Donald Mahoney pedig tökéletesen alakította a körberajongott sztárt, lekezelt mindenkivel, fürdött a reflektor-, helyesebben vakufényben, és természetesen a “Szeretlek, Kína” –üdvözlő szöveget sem hagyta ki. És nem buktatta le az se, hogy Federer jobbkezes, ő viszont bal, de semmiképp sem kétbalkezes!

{youtube}NfMgAOFXAn0{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez