Björn Borg rózsaszín bugyiban utazik

Hol van a legnagyobb szükség szexi fehérneműre?- tette fel a kérdést a svéd exteniszkirály, aki immár fehérnemű-kereskedő. Svédországban a szavazók Észak-Koreát jelölték meg.

De hogy lehet eljuttatni 450 szexi rózsaszín bugyit a Remete Királyságba, amelynek határait és erkölcseit oly szigorúan őrzik? Felvetődött az ejtőernyős megoldás, ám az veszélyes.

Észak-Korea tüzérsége ugyanis eszmeidegen külföldi propagandaanyagot gyanítana, és lelőné a szállítmányt. Maradt az egyéni megoldás: Björn Borg megbízott egy fotóriportert, aki épp Észak -Koreába készült. A feladat: juttasson el 450 rózsaszín bugyit az észak-koreai hölgyeknek, akik eddig valószínűleg csak hallottak, illetve áémodoztak ilyesmiről.
A fotóriporter munkához is látott Phenjanban: az első szerencsés jelöltek a tolmácsok voltak. Mindannyian megköszönték a szexi rózsaszín bugyit, de kicsit zavarban voltak. Valószínűleg féltek a követlkezménywktől, mi lesz, ha észreveszik, micsoda nyugati holmi van a birtokukban?!?

Aztán következett a szálloda: a szobalányok is kaptak egy-egy szexi rózsaszín bugyit. De még mindíg maradt bőven, és a fotóriporter kiküldetése a végéhez közeledett. Ekkor jött a zseniális ötlet: a maradék készletet kidobta a szobája ablakán! A 41-ik emeletről rózsaszín bugyik szálltak alá Phenjanban, ahol 68 éve szigorú diktatúra van! Kik szedték fel a szexi bugyikat? A járókelők? A rendőrség? Senki sem tudja! A fotóriporter mindenesetre büszkén jelenthette Björn Borgnak: a küldetés sikerült! De a siker nem teljes: egyetlen boldog észak-koreai hölgy sem vállalta a fotót a szexi rózsaszín bugyival a kézben!

bb window 623w

bb lobby 623w

bjorn borg 623w

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez