Owen Wilson a tűzzel játszik

Az Éjfélkor Párizsban, valamint számos film kissé idétlen sztárja, Owen Wilson Thaiföldön forgat. Komoly szerepre váltott, ami kis híján az életébe került.

Owen Wilson akár két üveg pezgsőt is kibonthat, a napokban ünnepelte 45. szülinapját, és ugyancsak a napokban, egy karcolás nélkül sikerült megúsznia egy forgatás közbeni balesetet – utóbbit csupán a szerencséjének köszönheti.

A hollywoodi sztár a Puccs/The coup/ című filmet forgatja Thaiföldön.Wilson ugyanis a sok éves komédiázást megunva, komoly szerepet vállalt tehetségét bizonyítandó, amelyet a The Coup (Puccs) című moziban láthatunk majd. A forgatás Thaiföldön, Lampang tartományban zajlik, és egy kulcsfontosságú jelenetben kigyulladtak a díszletek. Hősünk pedig csupán azért nem volt életveszélyben, mert épp abban a snittben nem volt szerepe- jelentették a helyi televíziók.

A Délkelet-Ázsiában játszodó The Coup (A puccs) címet viselő akció-drámában egy ott élő amerikai család mindennapjait mutatják be. Felkelők törnek a városba, ahol élnek, így Wilson első számú feladata szerettei megóvása. A moziban Pierce Brosnan is szerepet kap, aki egykori 007-esként éberen figyeli majd, nehogy Wilson vagy más megégesse magát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez