Végveszélyben a szumátrai tigris!

Az emberi tudatlanságnak és kegyetlenségnek « köszönheti » ez a csodás élőlény, hogy a kihalás fenyegeti. A hím állatok nemi szervét darálják a borba, és azért isszák az impotens pasik, mert azt hiszik, a tigrispénisz a sajátjukra is varázserővel hat !

Kínában és egész Ázsiában egyre népszerűbb az a bor, amelyet tigrispénisz ízesít, ugyanis az impotenciával küszködők csodát remélnek a “tigrisportól”. Csakhogy Szumátra szigetén, « köszönhetően » az impotens megszállottaknak, hamarosan kihalhatnak a tigrisek !

Ráadásul egyre kevesebb az esélyük, hogy a sűrű erdőben elrejtőzenek az orvvadászok elől ; útépítési projekt keretében, ötvenméteres út vágja át a dzsungelt. Kézenfekvő a kérdés : hova rejtőznek ezentúl a dzsungel királyai a terepjárókon érkező orvvadászok elől?

Állatvédők arra hívják fel az indonéz kormány figyelmét, hogy az új út a halál útja lehet a szumátrai tigrisek számára. Persze a helyi lakosság örül az új útnak, a befektetők is elégedettek. A hadsereg is boldog, hiszen az új úton jobban lehet majd üldözni az iszlamista gerillákat. Csak a tigrisek nézik búsan a civilizáció előrenyomulását a dzsungelben, hiszen lehet, hogy az a halálos ítéletet jelenti számukra Szumátra szigetén Indonéziában.

tiger2

 

tiger3

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez