KeSha túl szexi a malájoknak

A muszlim többségű Malajzia kormánya megtiltotta, hogy az ország területén fellépje az amerikai popsztár. Szerintük sértené az ország kultúráját. 

A Kulturális és Médiaügyi Minisztérium állásfoglalása nem részletezi, hogy pontosan miért törölték a Kuala Lumpur-i koncertet, de minden valószínűség szerint az olyan dalok szolgáltattak erre alapot, mint a Tik Tok, vagy a Die Young, amelyekben egyértelmű utalás történik a szexre avagy az alkoholfogyasztásra.

{youtube}NOubzHCUt48{/youtube}

Az állásfoglalás annak ellenére született meg, hogy a KeSha koncertjét szervező cég előzetesen beleegyezett, hogy megváltoztatják a dalok szövegét és kevésbé kihívó ruhákat adnak a szereplőkre. A céget ezzel a döntéssel mintegy 80 millió forintnyi kár érte – a maláj kormány ígérete szerint erről “konstruktív párbeszédet” fognak majd tartani. Nem KeSha az első amerikai sztár, akinek betiltják malajziai koncertjét – a múlt hónapban a Lamb of God jutott hasonló sorsra, mondván dalai istenkáromlóak, a múlt évben pedig Lady Gaga szövegével, és fellépőruháival akadtak gondok.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez