Ázsiai prostituciós hálózatot lepleztek le Nizzában

 15 kínai és thai nőt tartóztattunk le 8 szalonban. A nők és a kliensek nagyrésze meztelen volt.- nyilatkozta a határőrség megyei parancsnoka, aki a razziát vezette Nizzában.

 Összesen 24 embert tartóztatott le a francia határőrség, amely május óta figyelte a masszázs szalonokat. A szomszédok bejelentései alapján világossá vált, hogy a nyolc belvárosi masszázs szalonban prostituciós hálózat működik. A felső határ 240 euro volt egy szolgáltatásért. A rendőrség a szolgáltatás mibenlétéről nem nyújtott felvilágosítást. A fiatal nők általában 20 és 30 közöttiek voltak, és a többségüknek tartózkodási engedélye is volt. Mindössze három olyan lány akadt köztük, akiknek nem voltak rendben a papírjai. A lányok többsége “egyetemista” volt, rendelkeztek diák igazolvánnyal. Más kérdés, hogy a szóbanforgó egyetemek picit messzire estek az Azúrparttól.
Hét szalon tulajdonosát is őrizetbe vették, közülük négy került előzetesbe. 25 kliens is átmenetileg kénytelen volt a rendőrség vendégszeretét élvezni. Miután bevallották, hogy pénzért szexeltek, a rendőrök elengedték őket. Vallomásuk bizonyíték lesz abban a perben, melyet a prostituciós hálózat ellen tervez a határőrség Franciaországban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez