“Szétlövöm a zsidó fejed”, monda a rendőr ötéves mostohafiának

“Szétlövöm a zsidó fejed”, monda a rendőr ötéves mostohafiának. Mindezt úgy, hogy egy pisztolyt tartott a kisgyerek fejéhez. Az eset után a fiú 12 éves nővére a szomszédnál kért segítséget, és akkor lövéseket hallott otthonából.

Amikor a kislány visszaszaladt az Oklahoma keleti részén található vidéki otthonban, anyja az öccsét magával cipelve sietett ki a házból, és gyorsan autóba rakta őket, és elhajtottak onnan – jelentette a helyi sajtó. A lövések miatt kihívott rendőrök útközben állították meg őket, és bár az anyuka azt állította, hogy csak célba lőttek az udvaron, a gyerekek egészen másról számoltak be.
A rendőröknek mindketten megerősítették, hogy mostohaapjuk, a negyvenéves Naaman Adcock részegen veszekedett az anyjukkal, egy pisztollyal hadonászva. Majd egyszercsak közölte, hogy “a francba, ebben nincsenek töltények”, majd a fegyvert a fiú fejéhez fordította, és kijelentette, hogy “szétlövöm a zsidó fejedet”. A 12 éves kislány ekkor szaladt át a szomszédhoz, ahonnan négy lövést hallott a házuk felől.
Amikor a helyi rendőrök kivonultak a család otthonához, Adcock – az arkansasi Fort Smith rendőrségének tagja – pisztollyal a kezében nyitott ajtót, amivel a rendőrök felé hadonászott. Amikor ráparancsoltak, hogy dobja el a fegyvert, a férfi a beszámoló szerint kijelentette: “Micsoda? Tényleg le fognak lőni?”. Majd végül átadta fegyverét.
Adcock felesége eleinte tagadta gyermekei beszámolóját az estéről, de vallomásai egymásnak ellentmondóak voltak, és végül beismerte, hogy minden úgy történt, ahogy a fia és lánya állította. Elmondása szerint azért hazudozott, mert félt, hogy férje el fogja veszteni rendőri állását. Ami egyébként egy nappal az eset után meg is történt. Végül mindkettőjüket letartóztatták, és gyermekek testi épségének veszélyeztetés, és egyéb vádak alapján indítottak eljárást ellenük.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez