Felesége kutyája helyett magát lőtte fejbe

Az 57 éves floridai férfi rendszeresen veszekedett feleségével a nő kutyáinak ugatása miatt. Utolsó veszekedésük tragédiával ért véget.

A Pinellas Parkban lakó Dennis Eugene Emerey már kora reggel hat órakor veszekedni kezdett feleségével, mert nem találta az öngyújtóját, és annyira ideges lett, hogy előkapta revolverét, és a helyi rendőrség közlése szerint azzal fenyegette meg feleségét, hogy le fogja lőni az egyik kutyáját.

Hogy fenyegetésének nyomatékot adjon, felhúzta a kakast, majd a rendőrség beszámolója szerint “valamilyen oknál fogva az arca felé fordította” a fegyvert, ami ekkor elsült.

Emery életét a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni és a helyszínen belehalt sebesülésébe – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint véletlen baleset történt, bár egyelőre nem zárták ki az öngyilkosság lehetőségét sem.

Egyik szomszédja értetlenségét fejezte ki az eset miatt. Mint mondta: “Nem gondoltam volna, hogy felelőtlenül bánik a fegyverekkel”. A férfi elmondása szerint Emery rendszeresen veszekedett feleségével a nő kutyái, egészen pontosan az állatok folytonos ugatása miatt. A szomszéd elmondása szerint a feleségnek 13 border collie-t tartott.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez