A lista ünnepélyes publikálására Limában került sor a gasztronómia világának jeles személyiségeinek jelenlétében. A Gustut egyébként egy dán sztárséf asszony, Kamilla Seidler vezeti, akinek projektjét a venezuelai Michielángelo Cestari segíti. Adán-latin-amerikai páros hozta létre az első olyan kizárólag első osztályú bolíviai alapanyagokat használó a legkifinomultabb igényeket is kielégítő konyhát.
Kamilla Seidler nem csak új fogásokat talál ki az ősi andoki gasztro-hagyományokra építve, hanem egyedülálló módon dánként a bolíviai konyha egyik legismertebb nagykövete, sőt több helyi termék külföldi népszerűsítése is az ő nevéhez fűződik.
A Gustu egyben szakácsképzőként is működik, ahol a legtehetségesebb, a konyhaművészet iránt elkötelezett bolíviai fiatalok tanulnak, azzal a nem titkolt céllal, hogy a jövőben az andoki ország jövőben rendkívül változatos és kreatív gasztronómiája is elfoglalhassa az őt megillető helyet a nemzetközi porondon.