Étellift ölt meg wisconsini pincérnőt

 A 21 éves egyetemista holttestét egyik kollégája találta meg, akit annyira megrázott a látvány, hogy a segélyhívő kérésére sem volt hajlandó odanézni.

Brooke Bauers még december elsején halt meg a Fountain City városában található WingDam Saloon and Grill étteremben. Holttestét az ételliftban találták meg. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyi rendőrség nem hozta nyilvánosságra milyen állapotban találtak rá, mert a részletek túlságosan szörnyűek voltak.

A wisconsini Fountain City rendőrsége kedden hozta nyilvánosságra a halálesettel kapcsolatban indított nyomozás eredményeit. A hatóságok közlése szerint a Winona Egyetem végzős hallgatója az étellift áldozata lett: a feje bent volt a liftben, amikor az elindult lefelé, a feje beszorult és az étellift szétzúzta a koponyáját és halálát agysérülés okozta.

A vizsgálat eredménye szerint egyedül Bauers tudta elindítani a liftet és kizárták az idegenkezűség lehetőségét, kijelentve, hogy tragikus baleset történt. Feltehetően elindította lefelé a liftet, de még valamint ki akart venni onnan, amikor beszorult a feje. Az ételliftből a rendőrség közlése szerint hiányzott az a biztonsági berendezés, ami megakadályozta volna, hogy a lift nyitott ajtó mellett is elinduljon. Az eszközt az étterem a baleset után eltávolította.

Fotó: (Winona State University)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez