Egy hónapig állt a napon tizenhétezer kiló csirkehús

Idahoi hatóságok megtalálták a vezetőjét annak a kamionnak, ami körülbelül 17 ezer kilogramm csirkehúst szállított, majd gazdátlanul álldogált egy kamionos pihenő mellett Montana nyugati részén.

A rendőrség szerint akár egy hónapig is ott állhatott a kamion, mielőtt észrevették volna, hogy valami elképesztően egészségtelen lé folyik ki belőle. A 42 éves vezető, Christopher Hall állítólag azért hagyta ott kamionját, mert a cég, akinek dolgozott nem volt hajlandó több pénzt adni a fuvarért. Így, amikor kifogyott az üzemanyag a jármű hűtőjéből inkább úgy döntött, ott hagyja a 80 ezer dollár értékű csirkehúst megrohadni. Bár Hallt egyelőre nem vádolták meg semmivel, a férfi megszegte ideiglenes szabadlábra helyezését és akár lopás is lehet a vád ellene.
A kamiont péntek reggel vontatták el a helyszínről, tartalmát pedig egy szeméttelep erre kijelölt gödrébe temették el.
A Nampai rendőrség őrmestere, Joe Ramirez elmondta, hogy Hall állítólag benzinpénzt, költőpénzt és úgy általában magasabb árat követelt a fuvarért, mint a korábban megbeszélt összeg, amikor ezt nem hagyták jóvá, inkább otthagyta az egészet.
A helyszínen nincs semmi, ami veszélyes lehet az emberekre, az eltakarítás már megkezdődött, sőt valószínűleg már be is fejeződött.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez