Lamborghini tesztvezetés lett egy 18 éves végzete

A New Yorki fiú egy vidéki országúton vesztette el irányítását a Lamborghini felett. Utasa, az autó tulajdonosa, sérülésekkel megúszta a balesetet.

A 18 éves Samuel Shepard Long Island egyik országútján szenvedett balesetet a több mint kétszázezer dolláros szuperautóval, amelyet teljesen totálkárosra tört, miután elvesztette az autó felett az irányítást, és nagy sebességgel a korlátnak csapódott – jelentette a helyi sajtó. Az autó tulajdonosa, Michael Power is a Lamborghiniben ült, de ő túlélte a balesetet. Sérülései nem voltak életveszélyesek.
A Newsday című lapnak a balesetben meghalt fiú apja elmondta: fiának a Lamborghinik voltak a kedvenc autói. Feltehetően élete nagy lehetőségeként élhette meg, hogy egy ilyen autót vezethetett. A rendőrség közlése szerint a páros már visszafelé tartott egy parkolóba a “tesztvezetésből”, amikor a baleset történt. A tragédiában a hatóságok szerint – nem meglepő módon – a nagy sebesség is szerepet játszott.
A Newsday cikke szerint Shepard nemrég érettségizett le, és azt tervezte, hogy pár évig a hadseregben fog szolgálni, majd rendőrkarrierbe kezd. “Pontosan tudta, hogy mit kezd majd az életével” – mondta el a lapnak a fiú apja.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez