Szívleállás miatt kórházban Joan Rivers

Az amerikai komikák királynője egy hangszálműtét közben kapott szívrohamot New York-ban. Lányának elmondása szerint már túl van a közvetlen életveszélyen.

A 81 éves legendás humorista az ABC News információi szerint a New Yorki Upper East Enden található Yorkville Endoscopy klinikán esett át egy operáción, amikor a beszámolók szerint leállt a légzése, majd szívrohamot kapott. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és a New Yorki tűzoltóság a Mount Sinai kórházba szállította. A kórház megerősítette, hogy Rivers náluk van, de állapotáról egyelőre nem közöltek információkat.
Lánya, Mellisa – aki Los Angelesből azonnal New Yorkba repült, hogy anyja oldalán legyen – közleményében közölte, hogy “kényelmesen pihen a családja körében”, és arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak érte. Riverst az orvosok mesterséges kómába helyezték, és folyamatos megfigyelés alatt tartják. A CBS információi szerint “kritikus, de stabil” állapotban van.
A legendás humoristát csütörtökön kora délelőtt szállították kórházba, pár órával azután, hogy szerda este egy teltházas stand up előadást tartott, ahol a résztvevők elmondása szerint a 81 éves legenda azzal viccelődött, hogy olyan idős, bármikor, akár ott helyben a színpadon összeeshet, és meghalhat.
A New Yorkban, Oroszországból érkezett zsidó menekültek gyermekeként született komika fél évszázadot töltött el a showbusinessben. Eleinte színházi színésznőnek készült, de végül a humorban találta meg a helyét, amit eredetileg csak azért kezdett el, hogy fizetni tudja a számlákat. országos ismertségre 1965-ben tett szert, amikor szerepelt Johhny Carson legendás műsorában, a Tonight Show-ban.
Idős korára nem a visszavonulást választotta, még 81 évesen is keményen dolgozik, több televíziós műsort is vezet, valamint rendszeresen lép fel stand up műsorával. Szerdai előadásán a nézők szerint energikus és fáradhatatlan volt, és a több mint egy órás fellépés alatt egyszer sem botlott meg. Rivers egy két évvel ezelőtti interjúban elmondta: az öregedés az egyetlen része szórakoztatóiparnak, ahol nem számít, ha valaki megöregszik, csak az számít, ha vicces. “Ha jól tudsz viccet mesélni, a halálos ágyadhoz is odagyűlnek” – mondta.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez