Lelőtte hétéves unokáját a nagymama, mert betörőnek hitte

A kiskisfiú kritikus állapotban van egy floridai kórházban, de állapota a jelentések szerint stabil.

A 63 éves nagymama egyedül volt a Tampa közelében található Town ‘N Country-ban lévő házában két unokájával, egy ikerpárral, amikor az eset történt – jelentette a Tampa Bay Times. A helyi rendőrség közlése szerint Linda Maddox nagyjából hajnali egy órakor lőtte egyik unokáját, a hétéves Tyler Maddoxot, amikor arra riadt fel, hogy valaki megpróbálja kinyitni hálószobája ajtaját.
A beszámoló szerint a nagymama és a két gyerek külön szobában aludt az öt hálóval rendelkező házban. Linda Maddox lefekvéskor a biztonság kedvéért egy székkel támasztotta ki hálószobája ajtaját, és arra ébredt fel, hogy a szék csikorogva elcsúszik a padlón.
A hangra felriadva azt gondolta, hogy egy betörő próbál bejutni hozzá, és felkapta az ágya mellett tartott .22-es kaliberű pisztolyát, és egy lövést eresztett az ajtóba. Rögtön utána hallotta, ahogy unokája fájdalmasan felkiált.
A lövés a felsőtestén érte Tyler Maddoxot, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. A beszámolók szerint állapota stabil.
A helyi rendőrség nyomozást indított az esettel kapcsolatban, de a 63 éves nagymamát – legalábbis egyelőre – nem vádolták meg semmilyen bűncselekménnyel.
A Tampa Bay Times beszámolója szerint az ikrek az apjukkal együtt éltek a házban, amely Linda Maddox tulajdona. A férfi postai dolgozó, és az eset idején munkában volt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez