Szardobálás miatt bajban egy kaliforniai polgármester


Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy zacskó kutyaürüléket hajít San Marion város vezetője egy közelében lakó férfi füvére a járdáról. A tulajdonos szerint politikai ellentétekről, a polgármester “hibás” döntésről beszél.

Az Egyesült Államok egyik legdrágább ingatlanáraival rendlelkező menő dél-kaliforniai város polgármesterét a pár házzal arrébb lakó Phillip Lao biztonsági kamerája vette fel, ahogy hanyag mozdulattal a férfi bejárójára hajítja a kutyakakit tartalmazó zacskót, amelyből saját bevallás szerint egy két darab lehet, hogy kiesett repülés közben. Lao szerint bosszúból dobálózott szarral Dennis Kneier. A férfi ugyanis ellenezte a polgármester tervét egy kutyafuttató felépítésére.
{youtube}RyFJVAmgdGw{/youtube}
Valamint azért, mert elülső kertjébe egy “Nem Kaki Zóna” felirattal ellátott táblát helyezett ki, és az – sok más közelben lakó emberhez hasonlóan – irritálja a Kneiert. A polgármester ezt elismerte, ugyanakkor az NBC-nek nyilatkozva kijelentette, hogy bár szermélyesen nem szereti a táblát, ebből nem volt semmi összetűzés közte és Lao között.

A polgármester azzal mentegetőzött, hogy a kutyakakit a ház közelében találta a járdán, de később már azt mondta az NBC-nek, nem emlékszik, hogy pontosan hol szedte fel. Lao mindenesetre kihívta a rendőrséget, akik dokumentálták az esetet. Az kakincidensről beszámoló hírekben az nem szerepelt, hogy indult-e valamilyen eljárás Kneier ellen, aki elnézést kért a szardobálás miatt, hibának nevezve azt, és teljes felelősséget vállalt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez