Vetkőzött a háborús veteránokért – VIDEÓVAL!

Szokatlan mutatvánnyal hívta fel a figyelmet a háborús veteránok elégtelen egészségügyi ellátására egy észak-karolinai középiskolás. Quintin Murhy még az érettségi bizonyítványát is elbukta, amikor vetkőzni kezdett az egész iskola előtt.

Alaposan meglepte a diplomaosztó résztvevőit az egyik végzős diák a fayetteville-i Jack Britt Középiskolában. A 18 éves Quintin Murhy a hallgatók, a tanári kar és a népes vendégsereg szeme láttára vetkőzni kezdett, ami hatalmas felháborodást keltett.

{youtube}DaE3zcrk0kw{/youtube}

A fiatalember utólag elnézést kért a sztriptízért, és azt mondja, hogy nem poénkodni akart, hanem az iraki és afganisztáni háborús veteránok helyzetére szerette volna felhívni a figyelmet. Mivel a nagybátyja és a nagyapja is érintett, a diák azt állítja, hogy a Fayetteville-ben működő veterán kórházakban nem megfelelően kezelik a poszttraumatikus stressz szindrómát. A fiú nagybátyja, Leonard Johnson fogyatékkal élő iraki háborús veterán, aki ezzel a betegséggel küzd. A férfinak nagy fájdalmai vannak, tíz éve morfiumon él, és azt állítja, hogy a veterán kórházban nem tudnak rajta segíteni. A férfi tudott arról, hogy mire készül a srác, és támogatta az ötletét, mert nagyon büszke rá.
A középiskola vezetősége már egyáltalán nem ilyen engedékeny Quintin Murhy-vel. A sztriptíz – bármilyen nemes cél is vezérelte- a fiú érettségi bizonyítványába került, amit még hónapokig nem vehet át. A fiatalember szerint az üzenete valószínűleg elszállt a levegőben, de ezzel együtt sem bánta meg a vetkőzést, sőt másokat is spontán tettekre buzdít a jó célok érdekében

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez