Így gyúr Obama, egy lengyel hotel konditermében – videó

A varsói Marriot hotel vendégei készítettek felvételeket az Egyesült Államok elnökéről, ahogy a szálloda konditermében izzad a súlyok alatt.
Barack Obama ugyanúgy izzad és szenved a konditerem súlyzói és “kínzógépei” alatt, mint minden átlagember. Ezt onnan lehet tudni, hogy fényképek és videofelvételek készültek róla, ahogy a lengyel fővárosban hivatalos látogatáson lévő elnök az ötcsillagos Marriot hotel konditermében edz.

{youtube}ExQcrf80OSI{/youtube}

Az amerikai elnökök biztonságára ügyelő Secret Service szóvivője az amerikai sajtónak megerősítette, hogy az először a Facebookon, majd lengyel oldalakon felbukkant felvételek valóban az Egyesült Államok elnökéről készültek. Ed Donovan elmondása szerint a szálloda többi vendégét nem kérték meg arra, hogy hagyják el a termet, amíg Obama odabent van, és az elnök többi szállodalakó között végezte el a szokásos testmozgást, amit semmiért sem hagyna ki a napirendjéből.
A többi kondizónak azt sem tiltották meg a testőrök, hogy felvételek készítsenek a súlyok alatt görnyedő Obamáról. Donovan kijelentette, hogy az elnök testi épsége egy pillanatig sem volt veszélyben, mert a terembe csak a szálloda vendégei mehetnek be, akiknek már amúgy is szigorú biztonsági ellenőrzésen kellett átesniük.
Obama a Men’s Health című magazinnak korábban adott interjújában elmondta, hogy általában 45 perces edzéseket tart, heti hat nap, és ezt a barátaival rendszeresen megrendezett kosárlabdázásokkal egészíti ki. Egyik barátja elmondása szerint Obama “már-már fanatikusan” ragaszkodik ahhoz, hogy megcsinálhassa a napi kondiadagját, amelyet a stressz levezetésére, és gondolkodásra használ. Meg persze azért, hogy fitt és egészséges maradjon.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez