Fürdőző kutyusok, akik biztos mosolyt csalnak az arcodra

A kutyák az ember leghűségesebb barátai. Legyen szó sétáról, pihenésről, evésről vagy játékról, mindenben társra találunk bennük. Nagy vigyorral és farok csóválással ugornak bele minden mókába. Azonban van egy tevékenység, ami lelombozza őket, és már maga a szó hallatára leeresztik füleiket, és a legkisebb zugba is képesek elbújni. Ez pedig nem más, mint a rettegett fürdő.

Sophie Gamand, New Yorkban élő fotós úgy döntött, hogy közelebbi pillantást vet a szőrös kedvenceinkre fürdés közben, és készített egy fotósorozatot ‘Vizes kutyák’ címmel. Több mint egy tucat kutyát fényképezett le fürdés és fogmosás közben, amikor a teljes kétségbeesés és a nyomorúság ült ki a kutyusok pofijára.

„ Varázslatos volt, az arckifejezések felbecsülhetetlen értékűek és szórakoztatók voltak” mondta Gamand, aki a képekkel a 2014-es Sony Fotópályázat nyertese lett portré kategóriában. A sorozatot 2015 őszén könyvként is megjelentetik, olvashatjuk a huffingtonpost.com oldalon. Íme pár négylábú kellemes szenvedése a fürdés alatt.

Fotók:huffingtonpost.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez