Azahriah visszavonul: Miért döntött így a népszerű énekes?

Azahriah, polgári nevén Baukó Attila, váratlanul bejelentette, hogy egy időre visszavonul a reflektorfényből. A népszerű énekes október 6-án, vasárnap délután a YouTube-csatornáján osztotta meg a hírt rajongóival, akik meglepetten és vegyes érzelmekkel fogadták a döntést.
A bejelentés háttere
Azahriah elmondta, hogy az elmúlt három év intenzív munkája után szüksége van egy kis pihenésre és időre, hogy átgondolja a jövőjét. „Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni” – mondta az énekes. Hozzátette, hogy nem tudja, mikor tér vissza, de biztos benne, hogy a következő megjelenése nagyobb lesz, mint bármi eddig.


A rajongók vegyes érzelmekkel fogadták a hírt. Sokan megértik és támogatják Azahriah döntését, míg mások aggódnak, hogy ez a visszavonulás hosszabb időre szólhat. „Váratlanul ért és kicsit megijeszt most ez, mindazonáltal nyilván érthető, ha szünetre vágysz” – írta egy kommentelő. Egy másik rajongó így fogalmazott: „Büszke rád mindenki Ati! Vigyázz magadra és jó pihenést! Nagyon szeretünk”
Azahriah az elmúlt években hatalmas sikereket ért el. Májusban három nagykoncertet adott a Puskás Arénában, és a Sziget Fesztivál nagyszínpadára is meghívást kapott . Jövő hónapban kerül a mozikba a zenész életútját bemutató film, amely szintén nagy érdeklődésre tart számot.
Azahriah visszavonulása után a rajongók izgatottan várják, hogy mikor tér vissza, és milyen új projektekkel lepi meg őket.
Azahriah döntése rávilágít arra, hogy a művészeknek is szükségük van időre a feltöltődésre és a fejlődésre. Reméljük, hogy a pihenés után újult erővel tér vissza, és továbbra is örömet szerez rajongóinak.

Kép forrása
Kép forrása
Forrás

(Visited 21 times, 21 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez