Antiszemita jelölt indul a szenátusi választásokon

Robert Ransdell szeretne részt venni a szenátusi választásokon, illetve azt is szeretné tudatni az emberekkel, hogy szerinte “a zsidókkal csak vesztenek”.

A férfi elismerte egy, a WLWT-TV-nek adott interjúban, hogy a fenti idézettel ellátott kiírásokat ő maga készíttette és rakta ki. Persze nem ez az első ilyen húzása Ransdellnek. Korábban is szerepelt már mindenféle rasszista és antiszemita megmozdulásokban Kentucky és Ohio államokban.
Még 2009-ben egy diákújság hivatalosan bocsánatot kért, mert lehozták Ransdell hirdetését, amelyben egy weboldalt népszerűsített, ahol fehér felsőbbrendűségi zenéket árult. Később kiderült, hogy mellékesen a Cincinnati National Alliance elnevezésű rasszista szervezet helyi koordinátora.
A szervezet weboldalának a mottója a következő: “Hírek fehéreknek… fehérektől.”
“Imádják azt mondani, hogy “hiszen 2014-et írunk, hogy lehet, hogy még mindig itt vannak ezek a rasszista emberek?” Igen, valóban 2014-et írunk és már vagy 60-70 éve nem álltak ki magukért a fehérek, itt az idő, hogy újra megtegyük” – mondta el egy helyi újságnak.
Ransdell neve nem lesz ott a szavazópapírokon, de amennyiben az emberek ráírják a nevét, sajnálatos módon kénytelenek lesznek elfogadni a rá adott voksokat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez