Jemeni gyerekeken kísérleteztek Izraelben

Évek óta hangzottak már el tanúvallomások, de senki nem állt elő bizonyítékkal. Mostanáig – írja a Jerusalem Online.

Szerdán azonban a Kneszet, az izraeli parlament egyik bizottságában, amely a jemeni és balkáni gyerekek eltűnésével foglalkozik, fotókat mutattak be. Ezek olyan jemeni gyerekeket ábrázolnak, akiken Izrael állam megalakulása (1948) után orvosi kísérleteket végeztek. Néhány fényképen meztelen gyerekek állnak, valaki a testükre rajzolta, hol helyezkednek el a belső szerveik.

A három kisgyerek egyikének hasa környékén tisztán látszik a héber nyelvű felirat: lép. De a másik két gyerek testén is szerepelnek hasonló szavak.

A parlamenti bizottság megvitatta azokat a hangfelvételeket, amelyeken tanúvallomások írják le, hogy a gyerekekkel családjuk hozzájárulása, sőt tudomása nélkül kísérleteztek. Olyan történetek is szerepelnek közöttük, melyek legkevesebb négy kisgyerek haláláról számolnak be. Vagy egy kislány elrablásáról a Rambam kórházból.

A felvételeken a Rosh Ha’Ayin-i gyermekkórház egykori igazgatója, Dr. George Mendel is hallható, amint a Cohen-Kedmi állami vizsgálóbizottságnak olyan injekciók beadásáról beszél, melyek aztán ártalmasnak bizonyultak.

Fotó: Channel 2 News

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez