Zsarukat hívott fiára, mert pornót nézett

 A negyvenéves amerikai anyukát leginkább az izgatta fel, hogy kétéves lánya pornográf felvételekkel “rongálta” erkölcseit.

Amikor a dél-Karolinai Spartanburgban élő, ingatlanügynökként dolgozó Chavonda Gallman egyik ügyfelével, valamint kétéves lányával hazaérkezett otthonába, 15 éves fia a saját szobájában volt, de hamar egyértelművé vált, mit csinált a nappaliban, amíg egyedül volt. Amikor ugyanis a kétéves lány bekapcsolta a televíziót, a két felnőtt elszörnyedve vett észre, hogy azon egy pornófilm megy.

Az anyuka azonnal kikapcsolta a tévét, a lányt pedig gyorsan kiküldték a szobából, majd Gallman meglepő lépésre szánt el magát. Tárcsázta a 911-es segélyhívót, és rendőröket hívott fiára, amiért szexfilmet nézett – olvasható a Smoking Gun oldalán megjelent beszámolóban.

A rendőrség jelentés szerint Gallman azzal indokolta a szokatlan kérést, hogy fiának “viselkedési problémái vannak, rendszeresen visszabeszél, nem hallgat rá, és lopkod”. Az anyuka rendőrségi jelentés felvételét kérte az esetről, kérve, szerepeljen benne, hogy “kislánya pornónak lett kitéve”. A jelentés szerint Gallman abban reménykedik, hogy ezzel sikerül megváltoztatni a fiú viselkedését.

A Smoking Gun az esettel kapcsolatban megjegyezte: a rendőrség jelentésből az derül ki, hogy a 15 éves fiú mit csinált a szobájában.

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez