Undorító a film, amely az IMF vezér és a guineai szobalány szex botrányáról szól!

Ezt nyilatkozta Dominique-Strauss Kahn neje abból az alkalomból, hogy a Welcome to New York című filmet bemutatták a Cannes-i fesztiválon-igaz, hogy nem a hivatalos programban.

“Undorító ahogy Gérard Depardieu testét hosszasan mutatják és még undorítóbb ahogy a női testeket mutatják a filmen! Nem szoktam így nyilatkozni, de Simone a film egyik szereplője állítólag engem ábrázol!”- mondta a felháborodott Anne Sinclair. Az egykor híres francia televíziós műsorvezető a botrány idején teljes mellszélességgel kiállt férje mellett: kifizette az egymillió dolláros óvadékot és az ügyvédek költségeit valamint a guineai szobalány mintegy egymillió dolláros kártérítési díját. Később aztán elvált Dominique Strauss-Kahntól amikor kiderült, hogy férje rendszeresen utaztatott francia prostituáltakat Washingtonba abban az időben amikor ott az IMF vezérigazgatója volt.

A sikeres közgazdász-politikus azon a szex botrányon bukott meg, amely 2011 tavaszán történt New Yorkban egy Sofitel szállodában. A luxuslakosztály vendége megerőszakolt egy guineai szobalányt. Emiatt Dominique Strauss-Kahn börtönbe került, és kénytelen volt lemondani a Nemzetközi Valutaalap éléről. Ezen kívül búcsút mondhatott politikai ambícióinak is pedig abban az időben ő számított a leginkabb esélyes elnökjelöltnek Franciaországban.
A bíróság végül elvetette a guineai szobalány panaszát, mert a nő korábban hazudott, amikor a bevándorlási papírokat intézte. Ekkor a guineai szobalány magánvádas eljárást indított. Itt peren kívüli megállapodás történt. Az afrikai nő körülbelül egymillió dolláros kártérítést kapott. Ma ebből él New Yorkban, ahol lányát neveli. A pénz egy részét állítólag hazaküldte szülőfalujába, Guineába.

{youtube}KvSHj2-UqFI{/youtube}

A filmben Gérard Depardieu játsza el Dominique Strauss-Kahn szerepét. Miután a színész és a politikus nagyjából egykorú és mindkettő életet élvező tipikus francia figurának számít, ezért Depardieu olcsón vállalta a szerepet, sőt producerként is jegyzi a filmet. A rendező utalt arra, hogy sokan lebeszélni akarták a filmről, mert az nagyon sok érzékenységet sért. Anne Sinclair most úgy nyilatkozott, hogy nem perli be becsületsértés miatt a rendezőt és a forgatókönyvírót, mert ez nem szokása, de a filmet végtelenül undorítónak tartja különösen mert érzékletesen mutatja férje és a guineai szobalány szexuális aktusát New Yorkban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez