Több száz szex rabszolgája volt Kadhafinak

Speciális pince börtönökben tartott több száz fiút és lányt Líbia diktátora, akit bukása után darabokra tépett a saját népe 2011-ben. Mad Dog-Qaddafi’s Secret Life /Őrült Kutya-Kadhafi titkos élete/ címmel dokumentumfilmet készít a BBC Kadhafi szexuális kicsapongásairól.

Perverz volt az öregedő diktátor, aki több mint negyven évig uralkodott az olajban, gazdag Líbiában. Több száz fiút és lányt tartott fogva szex rabszolgaként pince börtönökben. Több ilyen börtön is volt a palotái alatt illetve a tripoli egyetem alatt is. Egy nő elmondta a BBC-nek, hogy hét éven keresztül volt Kadhafi szex rabszolgája:” megerőszakolt és a lelkemet szétszaggatta. Ezt sohasem lehet elfelejteni!”- vallotta a nő, aki hét év után egy véletlenül nyitva hagyott ajtón menekült el az egyik pince börtönből. Fiúkból egy külön hárem csapata volt Kadhafinak- erősítette meg a diktátor protokoll főnöke, aki negyven éven át szolgálta urát.
Kadhafi a kedvenceivel is gyakran szörnyen elbánt: egy minisztere szembekerült vele, és a mélyhűtőbe került! Szexuális kicsapongásai közben Kadhafi kedvtelve szemlélte ellenfelei hulláját a mélyhűtőben! Volt olyan hulla, aki 25 évet töltött a diktátor mélyhűtőjében! Kadhafi valószínűleg így élvezte teljhatalmát, amely 2011-ben véget ért. Népe fellázadt, és külföldi támogatással megbuktatta őt. Ellenfelei elfogták és széttépték a diktátort, aki több mint negyven évig uralkodott Líbiában ahol több száz lányt és fiút tartott szex rabszolgaként pince börtönökben, az észak-afrikai országban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez