Szörnyű családi tragédia! Megölte másfél éves gyerekét, hogy eladja a fülét

Megölte másfél éves fiát, majd levágta a kicsi egyik fülét, és 20 dollárért eladta egy helyi gyógyítónak egy zimbabwei asszony – közölte csütörtökön az afrikai ország rendőrsége. A hatóságok szerint a vevő közismert bűnöző, aki rituális gyilkosságokat követett el a szomszédos Mozambikban.

 

Oliver Mandipaka, a zimbabwei rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a gyerekgyilkos anya csak tíz dollárt kapott azzal az ígérettel, hogy a kialkudott összeg másik feléhez később juthat hozzá. Az anyát letartóztatták, és a nyomozást a mozambiki rendőrséggel közösen folytatják le.

Mandipaka elmondása szerint Mahezát, az állítólagos tradicionális gyógyítót hazájában, Mozambikban őrizetbe vették, miután 11 emberkoponyát találtak a házában. Később azonban óvadék ellenében szabadon engedte őt egy bíróság, és jelenleg valahol a határvidéken él.

A rituális gyilkosságokat, amelyekbe helyi üzletemberek is belekeveredtek már, az a babona mozgatja, hogy jó szerencsét hoz, ha valaki megiszik egy különleges italt, amely azáltal lesz mágikus erejű, hogy egy emberi testrészt tettek bele.

Forrás: Hírszerző

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez