Aki visszautasította Kim Kardashiant

“Őszintén mondom, ez a lány olyan édes és olyan aranyos, hogy szívesen adoptálnám”- mondta a sztár, miután meglátogatott egy árvaházat Thaiföldön.

A thai tini, aki találkozott Kim Kardashiannal, amikor annak családja meglátogatta az árvaházat, ahol él, visszautasította Kim örökbefogadási ajánlatát. Kim látogatása egyébként egy valóságshow forgatásainak keretében történt. A 13 éves lány, akit általában Pink becenéven hívnak, egy szegény régióban él Thaiföldön és egy valóságshow forgatása alkalmával találkozott a sztárral. Pink azért került az otthonba, mert az anyja túl szegény volt ahhoz, hogy vigyázzon rá. Az elszegényedett régiót súlyosan érintette a 20114-es cunami, ami 4000 embert ölt meg. A fiatal lány állítólag kötődött Kimhez, aki kétszer is meglátogatta őt az otthonban. Pink még egy karkötőt is adott Kimnek. „Nagyon hamar kijöttünk”-mondta Pink a Daily Mailnek, aki bevallotta, hogy ő és a többi gyerek az otthonban nem igazán tudják, hogy mi a család. „Kim tényleg nagyon szép és nagyon kedves személyiség.”

Kris Jenner, az otthon vezetője nem kecsegtetett jó hírekkel. „Nagyon, nagyon nehéz örökbe fogadni egy thai gyermeket.”-mondta. „Ez nem úgy működik, hogy az ember bemegy egy árvaházba, beleszeret egy gyermekbe, majd fogja és hazaviszi.” Amikor Kim odament a kislányhoz és elmondta neki, hogy szeretné őt örökbe fogadni, a 13 éves Pink udvarias, de határozott nemmel válaszolt. „Mindenki szeretne egy másik, egy jobb életet”-mondta Pink, aki arról álmodik, hogy Thaiföldön fog tanulni és segíteni szeretné árva társait. Rájöttem, hogy nem lenne jó nekem, ha elmennék, mert nem szeretném őket hátrahagyni. Nem voltam kész erre.” Annak ellenére, hogy nemet mondott Pink valósággal remegett, amikor azt mondták neki, hogy legyen egy híres család tagja. „Amikor megtudtam, hogy örökbe akartnak fogadni, remegtem. Annyira izgatott voltam.”-mondta a tini, aki öt másik lánnyal lakik egy szobában, ahol matracokon alszanak. „Ez egy óriási változás lenne az életemben. Beszéltem anyukámmal arról, hogy Kim mit mondott nekem és azt mondta: „Ha befejezted a középiskolát, és tudsz vigyázni magadra, akkor megengedem, hogy elmenj és Kimmel élj, ha akarsz.” Perzse addigra már vége lesz a valóságshownak, így kétséges, hogy a realitycelebek még érdeklődni fognak-e a thai árvák iránt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez