Halál egy 13 éves lány megerőszakolásáért és meggyilkolásáért

Thaiföld – Jól berúgott és be is lőtte magát az a 22 éves vasutas, aki megerőszakolta az egyik 13 éves utast, majd a testet kidobta a vonat ablakán. A bíróság halálra ítélte.

 

 

 

 

 

Három lány utazott együtt hálókocsiban Thaiföldön. A középső hiányzott hajnalban. A két másik lány azonnal riasztotta a vasutasokat, de azok azt állították, hogy nem tudnak semmit a 13 éves lány eltűnéséről.

Aztán a rendőrök lecsaptak a hálókocsi-kalauz fiatal segédjére, akinek az volt a feladata, hogy megágyazzon az utasoknak. Ekkor figyelt fel a három lányra, különösen a 13 éves középsőre. Társaival együtt sok sört ivott, sőt be is lőtte magát. Az éjszaka kellős közepén megerőszakolta a lányt, majd a testet kidobta az ablakon. Három nappal később találták meg a helyszínelő rendőrök a kislány holttestét. A felháborodás országos volt. A katonai kormány kirúgta az államvasutak főnökét.

A család elégedetten fogadta a gyilkos erőszakoló halálos ítéletét. Teljesen feketében jelentek meg a bíróság épületében és igazságot követeltek. Thaiföldön a nemi erőszakért 4-20 év börtön jár. Itt súlyosbító tényező volt a gyilkosság és az, hogy az elkövető el akarta titkolni a bűntettét. Egy másik vasutast négy év börtönre ítéltek, mert bár tudott a gyilkosságról, de azt nem jelentette.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez