Anelka Indiában folytatja

Az antiszemita botránya miatt Angliából távozni kényszerülő afrikai származású francia csatár az FC Mumbai (Bombay) játékosa lesz. Ezt maga a 35 éves focista jelentette be Twitteren.

 

 

 

 

 

Nicolas Anelka antiszemita karjelzést adott le, miután gólt szerzettt a West Bromwich Albion színeiben a Premier League-ben Angliában. Ezt fegyelmi követte és a kiöregedett sztár távozni kényszerült Nagy-Britanniából.

Most Indiában folytatja, ahol a futball nem tartozik a legfontosabb nemzeti kedvenc sportok közé. Ennek ellenére egy filmsztár, Ranbir Kapoor a futballcsapat szponzora. Anelka nem az első kiöregedett sztár az indiai fociban. Együtt játszik majd az olasz futball-legendával, Alessandro del Pieroval, vagy olyan francia volt válogatott játékosokkal, mint Trezeguet, vagy Pires.

A kameruni születésű antiszemita showman, Dieudonné barátjának és harcos társának tekinti Nicolas Anelkát. Angliába akart utazni, hogy kiálljon mellette, ám a brit hatóságok nem engedték be a terrorizmus ellenes törvényre hivatkozva.

Ez a törvény lehetővé teszi a hatóságok fellépését minden olyan irányzattal szemben, melyek erőszakos akciókra buzdítanak valamilyen népcsoporttal, vagy vallási irányzattal szemben.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez