Sushi bőrönd – Újabb nyers hal divat

Nem tudjuk mi lehet az oka, de a sushi dizájn egyre népszerűbb. Láttunk már törölközőt, zoknikat, kulcstartókat, most pedig itt a nyers halba csomagolt bőrönd.

 

 

 

 

 

 

 

Meg kell hagyni, van a japánoknak humorérzéke, fantáziája. Persze a japán vicceket nyugati szemmel elég nehéz értelmezni. Nálunk inkább furcsa, érdekes, vagy „beteg” lehet egy-két termék, amit látunk, hallunk, pedig ha értenénk a poén kulturális oldalát, talán más szemmel tekintenénk mindenre. Van egy olyan terület, ahol a japán humor mindenki számára érthető módon jelenik meg, amikor Japán szinte saját sztereotípiáit erősítve viccel.

Kapcsolódó cikkek:

Sushi törölköző

Sushi zokni

Az élelmiszerek, az étkezés, valamint a gasztronómia kultúrája, főleg minőség és megjelenés tekintetében rendkívül fontos tényezők Japánban. Eme tipikusan japán karakterek közé sorolható a sushi, s annak rengeteg formája, kinézete, esztétikai formái. Arról nem is beszélve, hogy a sushit ma már nem csak Japánban, de a világ minden részén imádják.

Nem meglepő tehát ha szeretnék, hogy utazásunk alkalmával egy jó nagy darab sushit vinnénk magunkkal.

A TOM’s termékleírása:

“A legtöbb légitársaságnál a szállítási szolgáltatások nagyon fontosak, így egyre több helyen igyekeznek megóvni csomagjainkat. Mindezt különböző burkolatokkal, melyek óvják a bőröndöt az esőtől, vagy az utazás alatt előforduló kopásoktól, sérülésektől. Ha féltjük csomagunkat, akkor érdemes beruházni valamilyen védőfóliára, így folyamatosan szép és száraz maradhat, valamint kevésbé van esély a sérülésre. Mi a jobb módja annak, hogy megvédjük a poggyászunkat, mint ügyesen álcázni azt, mint egy túlméretezett darab sushi? Négyféle változatban kapható, mindegyik jellemzően az egyik jól ismert nigiri sushi, beleértve tonhal, lazac, rák, vagy a tojás hozzávalókat. Ezekkel a szórakoztató csomagolásokkal poggyászunk könnyen észrevehető, tiszta és száraz. Persze, mindig van az esély arra, hogy poggyászunkat valaki egy finom óriás ebéddel téveszti össze.”

tom sushi suitcase.banner.3

Sushi Opciók: lazac, tonhal, garnélarák, tojás
Egységek: Egy burkolat / csomag
Méret: körülbelül 425 x 300 x 640 mm / 16.7 x 11.8 x 25.2
Anyaga: 100% poliészter
Ár: 29.99 dollár

915c5b822ed24478851ddced23106723

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez