Felfedezi Kínát Kapócs Zsóka

Peking Már követni sem tudjuk, a nyáron immár hanyadszor indul Kapócs Zsóka (34) felfedezni a világot.

 

 Nyaralt barátnőjével New Yorkban, kiruccant Ausztráliába, majd haza térve szinte még ki sem pakolta bőröndjét, egy újabb helyet célzott meg, Ázsia dél-keleti részét, Szingapúrt. Alig telt el egy hónap, és máris egy újabb helyről jelentkezett be a színé sz-műsorvezető, mégpedig Kína fővárosából, Pekingből és környező városaiból.

– Újra itt, sziasztok! Kínában jártam, ahol nincs Facebook, le van tiltva! Ez a fotó Pekingben készült a szellemek útján, ahol kívánni lehet. Én megtettem – üzente rajongóinak, majd arról is beszámolt, milyenek a pekingi templomok, és persze a gasztornómia különlegességei, például a skorpió vagy a denevér-falatkák. Az útibeszámoló után Sanghaiba is elvonatozott.

– Shanghaiba Pekingből gyorsvonattal mentünk. Ha információim nem csalnak, akkor 420 km/órás sebességgel is képes robogni, de mi „ csak” 300-al mentünk – tudatta ismét rajongóit közösségi oldalán, majd hozzátette, ezt a várost éjszaka fogja felfedezni, hiszen a felhőkarcolók kivilágítva sokkal szebbek, mint nappal.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez