Gyereksztárból prosti

“Kellett a pénz! Minden ajtó bezárult előttem, ezért ezt választottam.”- vallotta a 23 éves színésznő a rendőrségen, ahova azután került, hogy egy hotel előtt letartóztatták prostitúcióért Indiában.

 

 

 

 

 

Már 12 éves korában híres gyereksztár volt Indiában Shweta Basu, aki megkapta az év gyerekszínésze díjat is.

Sok filmben játszott nemcsak hindi és angol nyelven, de sok nemzeti kisebbség nyelvén is vállalt szerepet. Felnőtt színésznőként már nem vonzotta annyira a nézők figyelmét és lassan-lassan a perifériára sodródott. Felfigyelt erre egy prostihálózat főnöke és beindult az üzlet. A rendőrség épp akkor kapcsolta le őket, amikor egy újabb üzletről tárgyaltak egy szálloda előtt. A prostihálózat főnöke minden kliens után 100 ezer rupiát zsebelt be. Most börtönbe került.

A szép színésznőt nem csukták le, hanem a vallomása után egy otthonban helyezték el, ahol “problémás nők” próbálják meg újrakezdeni az életüket. Itt három hónapig lakhat az egykori gyereksztár. Az állam fizeti az ellátást és az orvosi kezelést. Az igazán kínos az ügyben az, hogy a színésznő bevallotta a rendőrségen, hogy sok más kolléganője is úgy próbálja megoldani pénzügyi gondjait, hogy a szexpiacon árusítja magát India filmfővárosában, Mumbaiban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez