Elmarad az Észak-Korea-Hollywood háború?

Az interjú című hollywoodi komédia miatt háborúval fenyegette meg Amerikát Észak-Korea ifjú diktátora. A filmből kivágják a különösen kínos jeleneteket- tudatta a Sony Pictures, a film producere.

 

 

 

 

Seth Rogen és James Franco komédiája arról szól, hogy egy újságíró csapat abban a kivételes megtiszteltetésben részesül, hogy interjút készíthet Észak-Korea diktátorával.

Eredetileg még Kim Dzsongil volt a forgatókönyvben, de ő időközben átadta lelkét teremtőjének, ezért fia, Kim Dzsongun lett a célszemély. A CIA ugyanis- a filmben- megkeresi az újságírókat és aziránt érdeklődik: nem akarnák-e megölni Észak-Korea ifjú diktátorát?!

Kim Dzsongun ezt hallva Obama elnökhöz fordult és közölte, hogy háborús kihívásnak tekinti, ha a filmet bemutatják Amerikában és másutt a világban. Washington annyit közölt: nem a kormány dolga, hogy milyen film készül Hollywoodban. Lehet, hogy azért mégis telefonáltak és a producer úgy döntött, hogy kivágják a kínos képeket.

Egy jelenetsoron még vita van: Kim Dzsongun arca szétolvad a vásznon. A diktátor nyilván felrobban, ha ezt látja. A producer szerint azért szedik ki a filmből, mert nem eléggé komikus. Lehet, hogy mégis benne marad a filmben, hogy megmutassák: fütyülnek Észak-Korea ifjú diktátorára.

Karácsonykor kiderül a végeredmény, mert akkor mutatják be a hollywoodi komédiát, Az interjút, mely arról szól, hogy amerikai újságírók megpróbálják megölni Észak-Korea Ifjú Generálisát, Kim Dzsongunt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez