A véres bőrönd titka, avagy anyagyilkosság Bali szigetén

Félmeztelen amerikai turista hulláját találta az indonéz rendőrség egy véres bőröndben egy luxushotelben Bali szigetén. Gyilkosság történt– közölte a helyi rendőrfőnök.

 

 

 

 

Hogy került a 62 éves Sheila von Wiese Mack a véres bőröndbe? Miért távozott 19 éves lánya és annak 21 éves barátja sietve a hátsó kijáraton a szállodából?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a rendőrség, amely elfogta a fiatal párt, amely elhelyezkedett Bali egy másik hoteljében. A rendőrség egyelőre annyit tud, hogy eredetileg az anya és lánya lakott a luxushotelben, majd megérkezett a lány barátja, ami konfliktus forrása lett anya és lánya között. A szálloda kamerái rögzítettek több hangos veszekedést az anya és lánya között. A vita tárgya a lány barátja volt, aki nemrég csatlakozott kedveséhez.

Nem kétséges, hogy a lány és a barátja megölték az anyát. A kérdés csak az, hogy előre megfontolt gyilkosság történt-e, avagy a vita hevében fajultak el a dolgok?– hangsúlyozta Bali rendőrfőnöke, aki személyesen vezeti a nyomozást.

 

A fiatalok egyébként nem nagyon rejtegették a rémes tettet. A mama holttestét tartalmazó véres bőröndöt feladták az új címükre.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez