Megölte és megette szüleit egy fiatalember HongKongban

A szülők fejét a hűtőszekrényben találták meg a nyomozók. A 30 éves Henry Chau beismerte szülei megölését, de elmebajra hivatkozott. Miért ölte meg 65 éves apját és 62 éves anyját?

 

“Megszakadt köztünk a normális érzelmi kapcsolat!”- válaszolta a gyilkos, aki szerint barátja segített szüleit feldarabolni és besózni.

A bűntényt már jóelőre kitervelték. Három évvel korábban kezdtek el azon gondolkodni, hogy miképp végezhetnek a szülőkkel. A barát megállapította, hogy a hűtőszekrény nem elég nagy ahhoz, hogy a feldarabolt szülők beleférjenek, ezért új hűtőszekrényt és mikrosütőt vettek, hogy megehessék a szülőket. A szülők feldarabolását Henry Chau szerint barátja végezte el. A 36 éves barát tagadja ezt.

Az ügyész nem fogadta el egyikük tanúvallomását sem hitelesnek. A kannibál tett nagy visszhangot váltott ki HongKongban, hiszen a szülők tisztelete Konfuciusz mester óta a kínai civilizáció alapját képezi. A hatmilliós HongKong dinamikus gazdasági fejlődése meglazította a családi kapcsolatokat. A gyorsan gyarapodó családi vagyonok sok ellentéthez vezettek a rokonok között.

Ilyen brutális kannibál tett azonban ritkaság és a közvélemény hajlandó elfogadni a fiatalember állítását elmebetegségéről. Nem tisztázott viszont a barát szerepe, akivel együtt három hónapon át tervezték a szülők eltüntetését. A barát vállalta a szakács szerepét a kannibál lakomán– legalábbis ezt állítja Henry Chau. A barát ezt tagadja: szerinte ő csak mellékszereplő volt az ügyben, melyben egy 30 éves fiatalember megölte és megette szüleit HongKongban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez