A világ legviccesebb filmje a szexuális felvilágosításról (videó)

Aki csak a Káma Szútráról hallott, azt hinné, hogy India a fülledt erotika országa. Pedig akár a Káma SZútra, akár az erotikus khajurahoi szobrok kora rég elmúlt. India ma a világ egyik legprűdebb országa. És ez csak nagyon lassan változik.

1996-ban a Raja Hindustani című bollywoodi film hatalmas botrányt kavart. Ez volt az első olyan indiai filmalkotás, amelyben emberek csókolóztak, hosszan. A csók még ma is sok államban tilos a nyílt utcán, és Delhiben is van úgy, hogy a rendőr rászól a parkban egymáshoz bújó fiatalokra. (Ennek ellenére sokan kénytelenek ott, vagy éppen az ATM-eknél szexelni, mert otthon a szülők miatt nem lehet. )

Az internet elterjedésével persze India is változik, hiszen ott – az indus fiatalok számára is – minden elérhető. Van már Indiának valódi pornósztárból lett celebje is – a filmben is említett Sunny Leone – igaz ő jobbára Kanadában él (de nem múlik el úgy nap, hogy ne jelenjen meg valamelyik indiai pletykalapban valami róla).

Hivatalosan, akár állami szinten beszélni a szexualitásról azonban egyelőre lehetetlen – és az erősen vallásos BJP hatalomra kerülésével valószínűleg még lehetetlenebb lesz az elkövetkező években. Ezt figurázza ki az East India Comedy kisfilmje. A felvilágosító előadásból megtudhatják a fiatalok, hogy a gyerekek isten áldásából születnek, így Indiát eddig 1,3 milliárdszor áldották meg az istenek. Továbbá, hogy a legfontosabb, hogy lányok ne randizzanak pakisztániakkal, a fiúk pedig ne nyúljanak magukhoz, mert abba bele lehet halni. Hallgatói kérdésre az is kiderül, hogy a homoszexualitás azért rossz dolog, mert, ha két fiú házasodik össze, akkor nincs hozomány. (Ha két lány, akkor viszont dupla hozomány van!) A végére pedig kiderül, hogy a kormány az egész szexet mítosszá nyilvánítja…

(Aki tud angolul, annak érdemes végignézni., sok-sok poén van még benne.)

{youtube}EiIxkOah09E{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez