Először kivégezte szomszédját, majd magával is végzett a bekattant apa

Három lövéssel kivégezte szomszédját, majd magát is lelőtte egy bekattant kínai apa Hongkongban.

Az eddigi hírek szerint Li Tak-yan (†51) válása óta rossz lelkiállapotban volt, de miután munkahelyéről is kirúgták, teljesen megváltozott a viselkedése. Nemrég késsel esett neki egyik szomszédjának, tettéért börtönbüntetést is kapott, de miután kiengedték, azóta sem nyugodott. Terrorizálta a szomszédait, de egyelőre senki nem tudja, miért akart végezni Liu Kai-chunggal (†43). Csak annyi derült ki, hogy este követte annak lakásáig a 21. emeletre, és amikor az áldozat beletette lakása ajtajába a kulcsát, három golyót eresztett belé.

A kommandósok kiérkezése után kiállt a párkányra, rálőtt a rendőrökre, majd elbarikádozta magát a lakásában. A „repülő tigriseknek” hívott kommandósok kötélen ereszkedtek le az ablakához, és kábító lövedékekkel, gránátokkal próbálták ártalmatlanná tenni. Félnapos erőfeszítéseiknek az vetett véget, hogy a férfi saját magával is végzett. A pisztoly csövét a szájába téve repített golyót koponyájába. A rendőrök a behatolás után két pisztolyt, 43 tár lőszert és három kést találtak mellette. Ezekkel együtt kobozták el a komputerét, és egyéb gyanús eszközöket.

A véres esemény részleteiről egyelőre csak annyi derült ki, hogy modell lánya, Liddy Li (27) legutóbbi szerelmi kalandja állhat a háttérben. A kínai szépség nemrég egy Kínában híres, nős rendezővel szűrte össze a levet, légyottjukról paparazzo fotó is készült, amit az összes bulvárlap lehozott, és ami miatt apja teljesen kikészült. Az Oxide Pang nevű férfi azóta otthagyta a lányt, és visszament feleségéhez Malájziába. Azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy a három lövéssel kivégzett szomszédnak mi köze lehetett az egészhez.

Nem nézett ki egészen normálisnak az utóbbi időben, én féltem is tőle. Mindig ugyanabban a büdös, tűzpiros pólóban járt-kelt, mint egy dúvad a játszótéren – mondta a Daily Newsnak egy szomszéd, Tsang Yuk.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez