Énekes idol a világbajnokság riportere

Az AKB48 nevű japán popcsapat egyik legnépszerűbb énekese, Oshima Yuko lesz a FIFA Labdarúgó-világbajnokság különleges riportere.

 

 

 

 

 

A Japánban mega-népszerűségnek örvendő csapat, az AKB48 június 9-én „búcsúzik” Oshima Yukótól, aki -ahogy Japánban mondják- „diplomázik”. Első munkáját már meg is kapta. Ő lesz a Brazil bajnokság alatt a Fuji TV különleges riportere.

Oshima (25) már Sao Pauloból, a megnyitóról fog tudósítani a labdarúgás nagy eseményéről.

“Ez olyan, mint egy álom. Elmehetek Brazíliába, ráadásul a kedvenc sportom riportereként.”- idézi Yuko szavait a Sankei Shimbun. “Azt akarom, hogy mindenki közel érezze magához általam Brazíliát és izgatottan nézzék a világbajnokságot.

Az AKB48 tagjai nagyon szerencsés helyzetben vannak, hiszen énekesként betöltött szerepük mellett rengeteget szerepelnek különböző műsorokban. Nagyon sokszor bevezetik őket a média és a televíziózás rejtelmeibe. A tehetségesebb tagok rendszeresen műsorvezetői egy-egy műsornak, olykor pedig pont a műsor szól arról, hogy egy bizonyos szakmán belül helyt kell álljanak. Így míg az AKB tagjai, közben rendszeres képzést kapnak az előadó-művészet és televíziózás legtöbb területéről. Oshima Yuko az amúgy is elég népszerű banda legnépszerűbb címét is rendszeresen birtokolta, mindemellett több éves tapasztalatai lehetővé teszik, hogy méltó legyen a világbajnokság közvetítésére. Az elmúlt években mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Yuko nem csak tehetséges énekes, de nagyon ügyesen helyt áll a legtöbb szerepben, amit kiosztanak neki. A japán nézők tehát biztosan nem fognak csalódni.

Miután megtartotta búcsúkoncertjét az AKB színházban, Oshima máris Sao Pauloba készül. Élőben fogja közvetíteni a megnyitóünnepséget és az első mérkőzést, melyet Brazília és Horvátország vív meg június 13-án.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez