Nem ismerték fel a határon: 52 kilót fogyott kick-boxszal

A határőrök nem fogadták el a 33 éves brit fiatalember útlevelét, mert egy éves thaiföldi kúra alatt a felismerhetetlenségig megváltozott. Végül képeket mutatott magáról iPad készülékén, ezzel meggyőzte a határőröket, akik gratuláltak Thaiföldön.

 

 

 

 

 

 

“Nem érem meg a negyvenet, ha ennyire túlsúlyos vagyok!”- gondolta a 33 éves Ross Conor Nagy-Britanniában. Már ki sem mozdult otthonról, házhoz hozatta a kaját. A lányok rá se néztek, az öngyilkosság gondolatával foglalkozott. Ekkor valaki azt ajánlotta, hogy fogyjon le kick-boxszal Thaiföldön. A thai mesterek ránéztek a több mint 133 kilós fiatalemberre és egyéves kúrát javasoltak. Hősünk elfogadta ezt és le is perkált 6000 fontot. Aztán irány a thai tengerpart: Phuket.

Nem sokat látott a tengerből, mert az egész napját az edzőteremben töltötte. Mind a hét napon megállás nélkül hajtott, egész éven át keményen dolgozott, de meg is látszott az eredemény. Ő sem ismert rá saját magára, hiszen 133 kilóról 81-re fogyott le egyetlen év alatt.

Mit evett közben? “Amit megkívántam. Nem fogtam vissza magam. Bármit megettem, de utána úgyis lejött rólam a súly az edzőteremben.”- mondta a boldog angol, akit nem ismertek meg a határőrök az útlevélkép alapján. Nagyon megijedt, hogy nem engedik haza, mert sok rosszat hallott a thaiföldi börtönökről. Épp mostanában végezte ott életét egy másik brit turista. Szerencsére eszébe jutott, hogy van bőven fotója arról az időszakról, amikor borzasztóan kövér volt és megmutatta a képeket a határőröknek. Azok ámuldoztak és siettek gratulálni a sikeres fogyókúrához.

A brit fiatalember annyira fellelkesült, hogy hamarosan visszatér Thaiföldre, egészen pontosan a kick-box edzőterembe. Most csak félévet akar ott eltölteni, hiszen már sikerült leadnia 52 kilót Phuketben.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez