Sietni kell a szüléssel Kínában

A nők igyekeznek teherbe esni Kínában, nehogy szerencsétlen csillagzat alatt szülessen a gyermek. Jön a kecske éve.

 

 

 

 

A párok jelenleg versenyt futnak az idővel, hogy a csecsemők még a szerencsés ló évében szülessenek meg, tehát 2015. február 19-ig. Ha a gyermek később születik, a kecske (bárány) rettegett évében, akkor a kínai babona szerint az újszülött élete kudarcokkal és nyomorúsággal teli lesz.

Azok, akik a kecske évében születnek rendszerint nagyon szerencsétlenek. Nem találják a boldogságot, nincs szerencséjük a házasságban. Követőnek születtek, s nem vezetőnek. Azok viszont, akik a ló évében születtek, állítólag vezető egyéniségek lesznek.

A ló évében hatalmas születési hullám indult be, sokszor pedig szélsőséges megoldásokkal próbálják elérni a szülést annak érdekében, hogy biztosítsák a gyermek sorsát. Sok esetben arra kérik az szülők az orvosokat, hogy a természetes szülés előtt császármetszéssel vegyék ki a gyereket az anyaméhből, hogy még a ló évében jöjjön világra. Az orvosok körében egyre nagyobb aggodalomra ad okot a közelgő kecske éve. Az abortuszok száma bizonyára nem fog növekedni az év második felében.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez